Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

BREAKING NEWS: Nu kan du vinna en dejt – med Leonardo Dicaprio

Det här kvalar in sig till dagens sjukaste (men också härligaste) nyhet men nu kan du alltså tävla om en dejt med Hollywoodhunken och skådisen Leonardo Dicaprio. Allt du behöver göra är att betala 55 kronor och du, pengarna går oavkortat till välgörenhet!

The Great Gatsby

Alla som vet något mer om Dicaprio än att han är en stilig man vet även att han är grymt insatt i välgörenhet men framförallt miljöfrågor. På Instagram postar stjärnan dagligen uppmaningar om att vi måste börja bry oss mer om världen vi bor på, djuren vi delar den med osv. Ur det tänket föddes idén till detta välgörenhets-jippo (och vi älskar det)!

 

Tänk dig själv att sitta öga mot öga med före detta Titanic-snubben och dela på en kanna rött över en bättre köttbit eller två. AAAAH säger vi bara och nu till lite seriös fakta: Det kostar dig 5 pund, alltså ca 55 kronor att “tävla” och oavsett om du vinner eller inte så går pengarna till att ge mat och dryck åt hemlösa personer. Hur fint?

 

Du får tävla hur många gånger du vill och i priset ingår även en övernattning på The George Hotel i DUBBELRUM! Alltså….

 

Vill du vara med och tävla? Skynda dig för i morgon fredag den 28 oktober är sista dagen. Vinnaren dras den 11 november och dejten kommer att äga rum den 17 november.

 

Nu till det viktigaste av allt: HÄR TÄVLAR DU FÖR EN DEJT MED LEONARDO DICAPRIO!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!