Nöje

Bridgerton säsong 2 är tillbaka i mars!

Succéserien Bridgertons andra säsong är en av årets mest efterlängtade premiärer på Netflix, och nu dröjer det inte länge tills vi får återse familjen Bridgerton.

Foto: Netflix

Bridgerton är en av Netflix mest sedda serier någonsin och många undrar säkert vad som väntar Daphne, Anthony och de andra karaktärerna i kostymdramat. Att det skulle bli en ny säsong tillkännagavs tidigt förra året och sedan dess har flera andra detaljer framkommit om den kommande säsongen.

Till exempel kommer handlingen att kretsa kring Daphnes bror Anthony, spelad av Jonathan Bailey. Det har även bekräftats att han kommer tillbringa en hel del tid tillsammans med den nya karaktären Kate Sharma, spelad av Simone Ashley. 

Foto: Netflix

Då kommer den nya säsongen

Datumet för premiären av säsong två var däremot en hemlighet fram till den tjugofemte december förra året. På juldagen fick alla Bridgerton-fans nämligen en oväntad julklapp: Lady Whistledown själv tillkännagav då vilken dag som Netflix kommer släppa de nya avsnitten.

I en video på Instagramkontot @bridgertonnetflix syntes några av seriens skådespelare öppna ett brev från den mystiska skribenten. Brevet löd som följer:

“Grattis på årsdagen. Det är brukligt för en första årsdag att ge papper i present, kära läsare. Jag hoppas att ni finner detta informativt. Bridgerton återvänder den 25:e mars.”

Nyheten togs emot med entusiasm. “Den bästa presenten någonsin”, kommenterade ett fan.

Här kan du se videon i sin helhet:

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!