Nöje

Bridgerton säsong 2 – Simone Ashley om sin starka kemi med Jonathan Bailey

Simone Ashley har hyllats för sin insats som Kate Sharma i säsong 2 av Bridgerton – inte minst för sin fantastiska kemi med Jonathan Bailey, som spelar Anthony Bridgerton. “Han är en underbar person”, säger Ashley om sin motspelare.

Foto: Netflix

I en intervju med “This Morning” berättar Simone Ashley – som spelar Kate Sharma i den nya säsongen av succéserien “Bridgerton” – att hon och hennes motspelare Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) har en god relation även utanför jobbet:

“Han är en så underbar person, en underbar vän – vi har jättebra kemi”, säger Ashley.

Foto: Netflix

I säsong två av serien ligger fokus på Anthony, som är det äldsta syskonet i familjen Bridgerton. I den nya säsongen är han fast besluten om att hitta en fru men hyser inga förhoppningar om att faktiskt bli kär – tills hans träffar Kate Sharma, som är ny i London.

Ashley berättar att hennes första möte med Jonathan Bailey skedde strax efter att hon skickat in sina auditionsvideor:

“Det hela var en virvelvind, det skedde under loppet av två veckor. Jag skickade in några videor den första veckan och veckan efter träffade jag Jonny för att testa vår kemi.”

Foto: Netflix

Ytterligare två säsonger bekräftade

Netflix bekräftade redan i april 2021 att det blir både en tredje och fjärde säsong av Bridgerton, och Simone Ashley har berättat att hon kommer återvända i nästa säsong.

Exakt när säsong tre kommer ut är ännu inte känt, men seriens producent Shonda Rhimes har berättat att manuset redan är påbörjat – och att det troligtvis kommer bli ännu fler säsonger efter den fjärde:

“Det finns åtta Bridgerton-syskon, så vi planerar att följa varje syskons kärlekshistoria. Vi kommer inte nödvändigtvis göra det i samma ordning [som i Julia Quinns böcker] men vi kommer att få se varje syskon och deras berättelse”, sa Rhimes i en intervju med Entertainment Tonight i slutet av mars.

Källor: Evening Standard, Marie Claire, Entertainment Tonight

Foto: Instagram @bridgertonnetflix

Nästa bild

Foto: Instagram @bridgertonnetflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!