Nöje

Bridgerton säsong 3 kommer handla om Penelope och Colin, avslöjar Nicola Coughlan

Nu står det klart att säsong tre av succéserien Bridgerton kommer handla om Colin och Penelopes kärlekshistoria – vilket innebär att man frångår ordningen från böckerna som serien bygger på.

Foto: Netflix

I april 2021 bekräftade Netflix att det blir både en tredje och fjärde säsong av Bridgerton, men det har hittills inte varit känt vilket av syskonen Bridgerton som nästa säsong skulle handla om.

Att Bridgerton bygger på Julia Quinns populära böcker har inte varit till hjälp, då seriens producent Shonda Rhimes har berättat att man inte “nödvändigtvis” kommer följa samma ordning som i böckerna:

“Det finns åtta Bridgerton-syskon, så vi planerar att följa varje syskons kärlekshistoria. Vi kommer inte nödvändigtvis göra det i samma ordning [som i Julia Quinns böcker] men vi kommer att få se varje syskon och deras berättelse”, sa Rhimes i en intervju med Entertainment Tonight i slutet av mars.

Foto: Netflix

“En hemlighet”

Så under söndagen kom äntligen beskedet: nästa säsong kommer kretsa kring Colin Bridgerton (som spelas av Luke Newton) och Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

Coughlan fick äran att släppa nyheten i en intervju under söndagen och passade även på att dela nyheten med sina 2,1 miljoner följare på Instagram under måndagsmorgonen:

“Precis som Lady Whistledown har jag haft en ganska stor hemlighet ganska länge… men jag kan äntligen berätta för er att @bridgertonnetflix säsong tre är Colin och Penelopes historia”, säger skådespelerskan.

Foto: Instagram @nicolacoughlan

Hennes motspelare, Luke Newton, berättar att han är spänd på den nya säsongen:

“Folk älskar det förhållandet så mycket. Vilket innebär en del press, eftersom det finns de som är väldigt exalterade över att den här historien lyfts fram. Men det värmer också”, säger han.

Källa: Netflix

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!