Nöje

Spänningen stiger i andra delen av “Familjen Bridgerton” säsong 3

Vad kan vi förvänta oss av del två av Familjen Bridgertons tredje säsong? Svaret är en hel del dramatik, det avslöjar succéseriens kreativa producent för The Hollywood Reporter.

Foto: Netflix

Obs! Denna artikel innehåller spoilers!

Den första delen av Familjen Bridgertons tredje säsong avslutades med en riktig cliffhanger: efter ett hett möte bad Colin Bridgerton (spelad av Luke Newton) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) om hennes hand. Föga anar Colin att Penelope i själva verket är den person han har svurit att förgöra: skvallerskribenten Lady Whistledown.

“Spänningen kommer stiga rejält”

I en intervju med The Hollywood Reporter berättar Jess Brownell, kreativ producent för serien, att spänningen kommer att stiga i del två:

“Den första delen är renodlade romcom-vibbar. Vi bygger upp till ögonblicket i vagnen, och det som vi är på väg mot är en helt ny värld. Det som fortfarande hänger över det här paret är Penelopes Whistledown-hemlighet och det faktum att Eloise inte har någon aning om att de här två har känslor för varandra. Så spänningen kommer stiga rejält i den andra halvan.”

I del ett avger Colin löftet att förstöra Whistledowns liv om han någonsin får reda på vem hon är – något som inte tycks vara en omöjlighet, om man får tro Brownell:

“Han kanske får reda på det. Jag menar, det blir definitivt svårare att bevara en hemlighet så fort någon känner till den, och nu gör Eloise det. Jag tror att det också finns en del av Penelope, som i och med hennes resa mot att frigöra sig från skuggorna, vill att Colin ska känna hela henne. Och jag tror att hon vet att så länge han inte vet att hon är Whistledown kan hon aldrig bli helt sedd av honom.”

Del 1 av Familjen Bridgerton säsong tre finns nu på Netflix. Del 2 har premiär den 13 juni. Spana in trailern för del två nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!