Nöje

Bridgerton-stjärnan Regé-Jean Page om kritiken mot Florence Pughs klänning: “Kvinnohat”

Florence Pugh har fått hård kritik efter att ha publicerat bilder på sig själv iförd en delvis genomskinlig klänning på Instagram. Nu visar flera kändisar sitt stöd för stjärnan – däribland Bridgerton-stjärnan Regé-Jean Page.

Foto: Instagram @regejeanpage/@florencepugh

Ett flertal kändisar medverkade på Valentinos haute couture-visning i Rom förra fredagen, däribland Anne Hathaway, Kate Hudson, Andrew Garfield och Florence Pugh. Pugh, som valde en knallrosa klänning till det glamourösa eventet, publicerade flera bilder av klänningen på Instagram efter evenemanget.

Florence Pugh slår tillbaka mot kritiken

Pughs bilder gav upphov till en stor del negativa kommentarer, detta då hennes bröst syntes igenom det transparenta tyget över bysten. I helgen slog skådespelerskan tillbaka mot kommentarerna i ett nytt inlägg på plattformen:

“Det som har varit intressant att se och bevittna är hur väldigt enkelt det är för män att totalt förstöra en kvinnas kropp, offentligt, med stolthet, inför alla. Ni gör det till och med med era jobbtitlar och mailadresser i er bio…?” skriver Pugh och fortsätter:

“Detta är inte den första gången, och säkerligen inte den sista, som en grupp främlingar säger till en kvinna vad det är är fel på hennes kropp. Det som är oroväckande är hur otroligt vulgära vissa av er män kan vara.”

Hon berättar vidare att ett flertal män har klagat på storleken på hennes bröst:

“Så många av er ville aggressivt berätta för mig hur besvikna ni var över mina “jättesmå bröst” eller att jag borde skämmas övar att ha “en platt byst”. Jag har levt i min kropp länge. Jag är fullt medveten om mina brösts storlek och jag är inte rädd för den.”

Foto: Instagram @florencepugh

Bridgerton-stjärnan: “Ta ett snack med kompisarna”

Sedan Pugh publicerade inlägget ovan har flera kändisar visat sitt stöd för henne. Bridgerton-stjärnan Regé-Jean Page, som spelade hertigen av Hastings i säsong ett, är en av de som höjt sina röster till hennes försvar:

“Ta en titt på er själva, killar”, skrev han i sin story på Instagram under helgen. “Ta sedan en titt på dina kompisar och säg till när det är dags att säga till. När killarna går över gränsen, ta ett snack.”

“Det konstiga med kvinnohat är att män faktiskt lyssnar på andra män, så gör det du kan, för de närmaste åren i synnerhet kommer bli en riktigt bra tid att lyssna, och ta lite ansvar, för allas skull.”

Foto: Instagram @regejeanpage

Källa: Independent, Page Six

Foto: Instagram @regejeanpage/@florencepugh

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!