Nöje

Bridgerton-stjärnorna Nicola Coughlan och Luke Newtons nära relation i verkligheten

Det har pratats mycket den senaste tiden om den kommande säsongen av succéserien “Bridgerton”. Nästa kärlekspar på tur är Penelope Featherington och Colin Bridgerton som spelas av Nicola Coughlan och Luke Newton, och skådespelarna har även fått en nära relation även utanför kameran.

Foto: Instagram @lukenewtonuk

I den tredje säsongen av Netflix stora succéserie “Bridgerton” kommer Penelope Featherington och Colin Bridgertons kärlekshistoria att stå i centrum. Deras kärlekshistoria tar vid efter Daphne Bridgerton och Simon Basset i säsong ett, och Kate Sharma och Anthony Bridgerton i säsong två.

Seriens tredje kärlekspar

De blir alltså det tredje paret att ta vid i den ångande romantiska serien som utspelar sig under Regency-eran. Ända sedan skådespelarna bakom rollkaraktärerna träffades på inspelning för tre år sedan har de mött sina förtjusta fans med selfies på sociala medier, ofta med en hänvisning till deras gemensamma smeknamn på skärmen “Polin”, som är en kobination av Penelope och Colin. Skådespelarna har även byggt upp en genuin vänskap utanför skärmen.

Foto: Netflix

Lyfter varandra i intervjuer

Skådespelarna brukar ofta också hitta sätt att berömma varandra i intervjuer. Till Netflix Tudum har Newton bland annat sagt, “Det finns så mycket kärlek till det förhållandet, vilket medför press eftersom det finns människor som verkligen är exalterade över att den här historien ska komma fram. Men det värmer också verkligen.”

Vi ser verkligen fram emot att få se mer av Polin!

Källa: Popsugar

Foto: Instagram @lukenewtonuk

Nästa bild

Foto: Instagram @nicolacouglan

Nästa bild

Foto: Instagram @nicolacouglan

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!