Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bridget Jones Baby har premiär hösten 2016 – här är den nya trailern

Sen vi fick reda på att vår älskade Bridget Jones snart skulle komma tillbaka in i våra liv har vi knappt kunnat vänta på att få se de första smakproven. I mars kom den första trailern för Bridget Jones Baby och nu har det äntligen kommit en till.
 
Bridget-Jones-Baby-premiar-trailer-mark-darcy-patrick-dempsey-puff

I den nya filmen får återigen följa Bridget Jones fantastiska liv, fullt med tabbar à la Jones och så klart en hel del kärlekstrubbel. Vi blev dock lite besvikna när vi fick reda på att att Hugh Grant a.k.a. Daniel Cleaver inte skulle vara med i den nya filmen. Besvikelsen gick dock över när det kom fram att Patrick Dempsey (allas vår Mc Dreamy) skulle ta över rollen som Mark Darcys (Colin Forth) kärleksrival. Den största skillnaden sen de tidigare filmerna är väl att… ja… Bridget Jones är gravid.
 
Vi kan inte vänta på att få Bridget Jones tillbaka i våra liv, tyvärr får vi vänta lite längre. Filmen har premiär i USA den 15 september och vi i Sverige får säkert vänta lite längre. Tills dess så tittar vi på den här trailern en gång till.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!