Nöje

Britney Spears efter knivdansen: “Tänjer på gränserna”

Britney Spears fick hembesök av polisen efter att hon publicerat flera klipp på Instagram där hon dansade med knivar. Nu ber popstjärnan fansen att sluta oroa sig i ett nytt inlägg.

Foto: Instagram @britneyspears

Tidigare denna vecka publicerade Britney Spears ett antal videor på Instagram där hon syntes dansa med knivar i händerna, något som resulterade i att polis kallades till hennes hem.

Fick besök av polisen

“Jag började leka med knivar i köket idag”, skrev artisten i anslutning till klippen, där hon dansade energiskt med det som föreföll vara köksknivar i händerna.

Efter att följare uttryckt oro i kommentarsfältet skrev Spears att det inte rörde sig om riktiga knivar, men hennes fans lät sig inte övertygas då hon senare syntes med ett skärsår på ena låret samt ett bandage runt ena armen.

Enligt TMZ var det inte ett larmsamtal från ett fan som gjorde att den lokala polisen fattade beslutet att åka till stjärnans hem för att kontrollera hennes tillstånd – den person som kontaktade myndigheterna uppges istället ha haft “kunskap om Britney och hennes situation och var inte bara ett fan”.

Sajten skriver att polisen talade med Spears säkerhetsvakter, som försäkrade dem att hon mådde bra men inte ville tala med dem. Senare ska sångerskans advokat ha kontaktat poliserna för att ställa frågor om besöket – och fick då reda på att den person som larmat var någon som “kände Britney”.

“Är inte rädd att ta risker”

Nu har Spears publicerat ett nytt inlägg på Instagram där hon uppmanar sina fans att sluta bekymra sig för henne:

“Jag vet att jag skrämde alla med det senaste inlägget, men det här är fejk-knivar som mitt team hyrde från [en butik] i LA. Det är inte riktiga knivar. Ingen behöver vara orolig eller ringa polisen. Jag försöker imitera en av mina favoritartister, Shakira… ett framträdande som inspirerade mig! Skål för oss grymma tjejer som inte är rädda att tänja på gränserna och ta risker”, skriver hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!