Nöje

Britney Spears fans oroliga efter underligt Instagraminlägg: “Gillar att suga”

Sedan Britney Spears blev fri från sitt förmyndarskap i slutet av 2021 har stjärnan regelbundet publicerat bilder på Instagram som har gett upphov till starka reaktioner från hennes fans – något som skedde på nytt tidigare i veckan då stjärnan publicerade en lättklädd bild på sig själv i ett badkar.

Foto: Instagram @dimitrishair/@britneyspears

Tidigare i veckan publicerade Britney Spears ett inlägg på Instagram som många av hennes fans har reagerat starkt på. I inlägget sitter Spears naken i ett badkar och under bilden har hon skrivit följande text:

“Jag gillar att suga!!! Aldrig professionella bilder… det är enkelt för mig att suga!!! Fortsätt applådera bitch!!!”

“Helt utom kontroll”

I kommentarsfältet uttrycker många av fansen oro över bilden, som är en av många lättklädda sådana som stjärnan har publicerat sedan hon blev fri från sitt förmyndarskap förra vintern:

“[Hon verkar] helt utom kontroll. Det krossar mitt hjärta”, skriver ett fan.

En annan person har kommenterat: “Det är inte bilderna som oroar mig, det är hennes kommentarer till dem. De är underliga, vissa är helt ologiska eller låter paranoida. Hon låter inte som en kvinna som har kontroll över sig själv.”

Andra personer menar dock att bilderna är helt normala för sociala medier:

“Väx upp! Hon kan publicera nakenbilder om hon vill, på vilket sätt skadar de någon? Varför är folk upprörda? Inte stor skillnad mellan detta och det som Kim K eller Cardi B gör hela tiden, till och med Beyoncé har gjort det. Britney gillar bara att ta tillbaka makten över sin kropp på det här sättet, så låt henne göra det”, skriver en person.

Ett annat fan påpekar: “Vad är skillnaden mellan detta och en Kardashian-bild?”

Foto: Instagram @dimitrishair/@britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!