Nöje

Britney Spears försonas med mamma Lynne: “Tiden läker alla sår”

Britney Spears tycks ha slutit fred med sin mamma, Lynne Spears. I ett inlägg som Britney nyligen publicerade på Instagram framkommer det att mor och dotter nyligen träffades i popstjärnans hem i Kalifornien – ett möte som gick över förväntan.

Foto: Instagram

Britney Spears relation till sin familj har varit minst sagt komplicerad sedan hon blev fri från det förmyndarskap som kraftigt begränsade hennes liv i över ett decennium. Nu verkar det dock som om stjärnan har tagit ett första steg mot att läka relationen till sin mamma, Lynne Spears.

“Tiden läker alla sår”

I ett inlägg på Instagram skriver Britney att hennes mamma nyligen besökte henne i Kalifornien:

“Min kära mamma dök upp utanför min dörr igår efter tre år. Det var så länge sen sist… när det gäller familj finns det alltid saker som måste lösas men tiden läker alla sår! Och efter att jag kunnat förklara det som jag hållit inom mig så extremt länge känner jag mig så välsignad att vi kunde försöka att reda ut saker och ting. Jag älskar dig så mycket!”

“Hon förstörde mitt liv”

Att Britney och Lynne skulle försonas var knappast en självklarhet.

Artisten har öppet kritiserat flera av sina familjemedlemmar, däribland Jamie Lynn Spears och pappa Jamie Spears, sedan november 2021 då hennes förmyndarskap avslutades – och även Lynne har fått sig en släng av sleven:

“Pssss min pappa må ha startat förmyndarskapet för tretton år sedan men det som folk inte vet är att det var min mamma som gav honom idén. Jag kommer aldrig få tillbaka de åren”, skrev hon endast dagar innan förmyndarskapet avslutades. “Hon förstörde mitt liv i hemlighet.”

Foto: Instagram

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!