Nöje

Britney Spears ger mamma Lynne skulden för förmyndarskapet – i nu raderad post

Britney Spears pappa verkar inte vara den enda familjemedlemmen med skuld i dotterns omtvistade förmyndarskap. I ett nu raderat inlägg på sociala medier menade stjärnan att hennes mamma Lynne Spears låg bakom delar av det juridiska arrangemang som gett Jamie Spears kontroll över hennes ekonomi, sjukvård och andra personliga angelägenheter.

Foto: Instagram @britneyspears

Stjärnan hintade flera gånger i det nu raderade inlägget att mamman varit involverad i det omtvistade förmyndarskapet. Det svidande Instagraminlägget, som Spears nu raderat från sitt flöde, lades ut ungefär en vecka efter att hon gått ut med att hela hennes familj haft skuld i förmyndarskapet.

Instagram @britneyspears

Jämförde pappan med en sexhandlare

Vid Spears första rättegångsförhandling den 23 juni jämförde hon sin pappa med en sexhandlare och sa att hon varit tvungen att uppträda, ta mediciner och bära spiral för att förhindra graviditet. Hon sa då också att hennes familj inte “gjorde en jävla sak” för att hjälpa henne. Tre månader senare togs Jamie Spears officiellt bort som hennes förmyndare.

Reflektioner på instagram

Tre dagar efter beslutet delade Britney med sig av sina reflektioner på instagram. “Även om det finns förändringar och saker att fira i mitt liv har jag fortfarande mycket att läka”, skrev hon då. “Tack och lov har jag bra stöd och tar mig tid att förstå att det är ok att sakta ner och andas… Endast genom kärlek till mig själv kan jag be… älska… och stödja andra i gengäld”, skrev hon i inlägget.

Britneys mamma begär 650 000 dollar

Nu begär Britneys mamma Lynne dessutom 650 000 dollar i advokatrelaterade arvoden. Advokatavgifterna kommer att diskuteras under en domstolsförhandling den 8 december, efter utfrågningen den 12 november där domaren Brenda Penny kommer att besluta om Britneys förmyndarskap ska avslutas eller inte.

Källa: Bustle.com

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!