Nöje

Britney Spears har nu gått ut med att hon inte längre vill ha sin pappa som vårdnadshavare

Under den senaste tiden har Britney Spears hamnat i rampljuset i medier världen över. Det har länge spekuleras kring hennes liv, huruvida hur mycket av sitt eget liv hon egentligen kan styra. Nu har Britney Spears gått ut med att hon inte längre vill ha sin pappa som vårdnadshavare.

Foto: @britneyspears

Det var i tisdags som artisten Britney Spears, 38 år, gick upp i rätten och bad om att få hennes pappa James Spears avskriven från rollen som hennes vårdnadshavare. De första elva åren var han medkonservator tillsammans med advokaten Andrew M. Wallet, som under de senaste åren haft det slutgiltiga ordet kring hennes ekonomi och stora delar av hennes liv. 2019 valde Wallet att avgå vilket lämnade James Spears med huvudkontrollen.

I dokumentet som Britney Spears skickade in till rätten önskar hon få byta ut sin pappa James Spears som vårdnadshavare till Jodi Montgomery, som tidigare tillfälligt haft hennes pappas roll. Hon skriver även att bytet inte handlar om att avbryta hela arrangemanget, utan att det handlar om byte av huvudansvarig person.

Det verkar inte vara planerat att hennes brev skulle nå ut offentligt, något man kan säga misslyckades. Artisten har inte hållit i en konsert på många år och idag cirkulerar mängder av teorier kring hur strikt hennes pappa håller henne och styr hennes liv.

Hon har två tonårspojkar tillsammans med Kevin Federline, som nu har den fulla vårdnaden av sönerna. Men det sägs att hon träffar dem kontinuerligt.

Källa: Huffpost

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!