Nöje

Britney Spears kritiserar Diane Sawyer efter intervju 2003 – Jag var ett barn

2003 mötte Diane Sawyer Britney Spears i en intervju som numera är ökänd för sina övertramp. Nu har Spears kritiserat Sawyer för några av de frågor hon ställde.

Foto: Primetime

För ungefär en månad sedan blev Britney Spears äntligen fri från det förmyndarskap som begränsat hennes liv i tretton år. Sedan dess har Spears kritiserat flera personer – inte minst sin familj – för sina handlingar under hennes karriär.

“Jag är en katolsk slampa!”

Den senaste personen Spears riktar kritik mot är journalisten Diane Sawyer, detta på grund av en ökänd intervju som ägde rum 2003. Intervjun i fråga anses numera vara ett exempel på den misogyna och hårda behandling som Spears fick utstå under många år av sin musikkarriär.

Spears skrev ett långt inlägg om intervjun på Instagram, ett inlägg som nu tagits bort. Amerikanska tidningen People hann dock ta skärmdumpar av inlägget, där det bland annat står att det var Spears manager gav Sawyer sitt godkännande att göra en intervju.

Under intervjun kritiserade Sawyer bland annat Spears för att hennes relation med Justin Timberlake tog slut, och sa även att hon var en dålig förebild för barn. En av de numera kritiserade frågor som hon ställde Spears var en referens till en poplåt där Spears sjunger att hon “inte är en flicka, ännu inte en kvinna”:

“Hon sa ‘en kvinna eller en flicka’… jag skulle vilja säga nu, ‘Ma’am, jag är en katolsk slampa!” skrev Spears som en kommentar till frågan.

Sawyer hade även frågat Spears om hennes shoppingvanor: “När hade jag ett problem med shopping? När jag aldrig lämnade min lägenhet?” skrev Spears.

Foto: Instagram @britneyspears

Källor: Popculture

Foto: Primetime

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!