Nöje

Britney Spears låtar blir musikal – fullproppad med prinsessor, humor och feminism

Den kommande humormusikalen “Once upon a one more time” kommer att bjuda på Britney Spears låtar. Den feministiska showen har enligt The New York Times ett av världens största teaterdistrikt i sikte – nämligen Broadway.

Foto: Brian J Ritchie/Hotsauce/Rex; Unsplash

Är du en av dem som gärna sjunger med till Britney Spears låtar? Då kommer glädjande nyheter till dig! I den feministiska humormusikalen “Once upon a one more time” kommer nämligen popstjärnans låtar att sjungas för fulla muggar. Musikalen kommer att bjuda på humor och handla om sagoprinsessorna Snövit, Törnrosa, Rapunzel och Askungen. Britney Spears ska i ett uttalande ha sagt att det här är en dröm som går i uppfyllelse.

– Jag är så glad över att få en musikal med mina låtar – speciellt en som utspelar sig i en magisk värld full av rollfigurer som jag växte upp med, som jag älskar, säger hon.

Musikalen kommer verkligen att andas Britney Spears då hela 23 av hennes låtar kommer att finnas med – allt ifrån hits till överraskande låtval. Är du redan nu orimligt taggad? Den 13 november har föreställningen premiär i Chicago och under 2020 får New York göra sig redo för musikalen.

Källa: DN, The Guardian

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!