Nöje

Britney Spears och Sam Asghari skiljer sig

Britney Spears make Sam Asghari har ansökt om skilsmässa, det rapporterar TMZ. Enligt sajten var det ett stort bråk som orsakade uppbrottet.

Foto: Shutterstock

Efter endast fjorton månader som gifta verkar det nu som om Britney Spears och Sam Asgharis äktenskap är över, det skriver TMZ.

Grälade om otrohetsrykten

Enligt TMZ utlöstes separationen av ett intensivt gräl där Asghari “konfronterade” Spears gällande rykten om att hon skulle ha varit otrogen mot honom. Sajten skriver att Asghari har flyttat ut ur parets gemensamma hus och att han ansökt om skilsmässa med orsaken “oförenliga skillnader”.

Spears och Asghari uppges ha haft problem sitt äktenskap sedan flera månader tillbaka – enligt TMZ har Asghari inte spenderat mycket tid i huset på det senaste och Spears ska ha varit våldsam mot honom under deras många gräl.

Spears har i dagsläget inte kommenterat uppgifterna om en separation. Däremot publicerade hon ett inlägg på Instagram kort efter att nyheten om separationen offentliggjordes.

I inlägget berättar artisten att hon tänker “köpa en häst snart”, något som hon säger är svårt eftersom det finns “så många alternativ”.

“Önskar henne det bästa”

Under torsdagen publicerade Asghari ett inlägg i sin story där han bekräftar separationen:

“Efter sex år av kärlek och hängivenhet till varandra har min fru och jag bestämt oss för att avsluta vår resa tillsammans”, skriver han. “Vi kommer att hålla fast vid den kärlek och respekt vi har för varandra och jag önskar henne det bästa, alltid.”

Spears och Asghari träffades på inspelningen av Spears musikvideo till låten “Slumber party” 2016 och förlovade sig i september 2021. De gifte sig den 9 juni förra året och har därmed varit gifta i lite drygt fjorton månader.

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!