Nöje

Britney Spears om pappa Jamie: Han fick mig att känna mig ful

I ett inlägg på Instagram skriver popstjärnan Britney Spears om hur hennes pappa, Jamie Spears, urholkade hennes självförtroende under årens lopp: “Han fick mig att känna mig ful”, skriver Spears.

Foto: Instagram @britneyspears

I november 2021 avslutades det förmyndarskap som kraftigt hade inskränkt popstjärnan Britney Spears liv i tretton års tid. Förmyndarskapet gav Britneys pappa, Jamie Spears, kontroll över allt från stjärnans ekonomi och karriär till möjligheten att gifta om sig och skaffa barn.

“Fick alltid höra att jag inte var bra nog”

Nu skriver skriver Spears öppenhjärtigt om hur hennes pappa förstörde hennes självförtroende under förmyndarskapet:

“En sak som förmyndarskapet gjorde med mig, och en av de saker som sårade mig mest är att jag alltid fick höra att jag var tjock och aldrig bra nog”, skriver Spears i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

“[Jamie Spears] fick mig att känna mig ful… därför var jag det! Tro mig, att känna sig söt är en helt annan värld. Jag vet det eftersom jag har sett båda sidor. Om det får någon att känna sig obekväm, BRA. Obekväma samtal är toppen! Så fort förmyndarskapet var över mådde jag så bra /…./ Jag kände mig vacker, och därför var jag det. Jag kan känna det, men den psykologiska skada som min pappa och varje j-a person som var med på det vållade kommer alltid vara där.”

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!