Nöje

Britney Spears om varför sönerna slutade besöka henne: “Kan ha gått för långt”

Nyligen hävdade Kevin Federline att hans ex Britney Spears inte har träffat sina söner på flera månader. Nu berättar stjärnan varför hon tror att sönerna har tagit avstånd från henne.

Foot: Instagram @britneyspears

Det var under förra helgen som Britney Spears ex Kevin Federline berättade i en intervju att hennes söner har valt att inte träffa henne på flera månader – något som han påstår bland annat beror på de lättklädda bilder som Spears publicerat på sitt Instagram-konto under senare tid.

Britney Spears om sönerna: “Ville att de skulle älska mig”

Både Spears och hennes man, Sam Asghari, avvisade Federlines uttalanden på sociala medier kort efter att intervjun publicerades. Nu har Britney berättat mer om relationen till sönerna, som enligt Federline inte har besökt henne på fem månader.

I ett numera borttaget inlägg på Instagram skrev Spears att hon brukade se fram emot att träffa sönerna varje vecka, men att hon blev frustrerad när de “kom in, gick in till sina rum direkt och låste dörren.”

I ett försök att komma Sean Preston, 16, och Jayden James, 15, närmare började Spears läsa ur en bönbok och diskutera innehållet tillsammans med sönerna.

“Kanske var det därför de slutade komma hit”, skrev stjärnan. “Jag ville så gärna att de skulle älska mig att jag kan ha gått för långt.”

Publicerade videor tagna utan Britney Spears vetskap

Federline svarade på Spears inlägg genom att publicera tre videor som han menar att sönerna filmade utan hennes vetskap när de var elva och tolv år gamla:

“Detta är inte ens det värsta som hänt. Lögnerna måste upphöra. Jag hoppas att våra barn blir bättre än så här när de växer upp”, skriver han på Instagram.

Videorna visar två diskussioner mellan Britney Spears och hennes barn – i den första videon tycks ett bråk ha utlösts då Britney verkar ha velat ge en hudkräm till en av sina söner, och i en annan har hon konfiskerat den ena sonens mobil efter att han till synes har gått ut barfota eller utan långbyxor i kallt väder.

Källa: Independent

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!