Nöje

Britney Spears pappa har amputerat benet efter “allvarlig infektion”

I höstas framkom det att Britney Spears pappa, Jamie Spears, hade tillbringat flera veckor på sjukhus på grund av en infektion. Nu rapporterar TMZ att Jamies ena ben har amputerats.

Foto: Instagram @britneyspears

Det var i oktober som en källa berättade för Page Six att Jamie Spears hade lagts in på sjukhus:

“Jamie har lidit av en allvarlig infektion som krävt operation”, sa personen. “Han har varit inlagd på sjukhus i veckor på en särskild klinik för infektionssjukdomar.”

Genomgick ett flertal operationer

Enligt TMZ har Jamies ena ben nu amputerats. Totalt ska han ha genomgått totalt fem operationer för att åtgärda en infektion, men försöken misslyckades och till slut kvarstod inget annat alternativ än att amputera benet.

Enligt TMZ tycks faderns hälsoproblem haft en effekt på Britney, som tidigare har anklagat honom för att ha missbrukat sin roll som förmyndare samt förskingrat minst sex miljoner dollar från henne. Källor säger att artisten stundtals saknar sin pappa och har pratat om att hjälpa honom genom att skicka pengar.

Även från Jamies sida verkar det finnas en vilja att försöka reparera relationen: enligt källor vill han “inget hellre än att försonas med sin dotter, och hyser ingen illvilja”.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!