Nöje

Britney Spears ska släppa ny musik – för första gången sedan 2016

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Britney Spears att hon planerar att släppa en ny singel. Många fans är säkert lättade över nyheten, särskilt eftersom stjärnan tidigare har hintat om att ha “gått i pension”.

Foto: Getty

Britney Spears har inte släppt ny musik på sex år – men nu är det dags. Artisten publicerade igår en video på Instagram där hon offentliggjorde den glada nyheten med en video.

Berättade på Instagram

Under videon, i vilken Spears dansar i röda underkläder, har hon skrivit:

“Här är 13 sekunder där jag dansar i högklackat innan jag färgade mitt hår lila. Detta är en försmak av vad som komma skall! Min låt Get Naked! Hoppas att ni har en jättebra dag!”

Spears senaste skivsläpp var albumet “Glory” som kom ut 2016. Sedan dess har stjärnans liv förändrats avsevärt, inte minst för att hon numera är fri från det förmyndarskap som kraftigt begränsade hennes liv under hela tretton år.

Hintade om att ha gått i pension

Nyheten kommer säkert som en lättnad för många av Spears fans eftersom hon i december hintade att hon hade lämnat musikindustrin bakom sig. I ett inlägg på Instagram den första december skrev hon:

“Jag har gått i pension och jag lever bara livet!!!”

För att ytterliga förstärka budskapet inkluderade hon Hon inkluderade även en video av en sovande bebis för att illustrera sin nya, avslappnade livsstil.

Foto: Getty

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!