Nöje

Britney Spears slår tillbaka mot ryktena om sammanbrott: “Aldrig mått bättre”

Britney Spears slår nu tillbaka mot ryktena om att allt inte står rätt till med henne. “[A]lla tror att de känner till min historia. Tänk igen”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @britneyspears

Förra veckan rapporterade TMZ att polis hade kallats till Britney Spears hus efter att flera av stjärnans fans uttryckt oro då hon abrupt stängt ned sitt konto på Instagram. Efter att det visat sig att allt stod väl till med artisten bad hon sina fans att respektera hennes privatliv i ett inlägg på Twitter.

Händelsen skedde kort efter att en video som uppgavs visa Spears bryta ihop på en restaurang i Los Angeles fått spridning online – trots att klippet endast visade henne gömma ansiktet bakom en meny för att slippa bli filmad. Även en anställd på restaurangen i fråga tillbakavisade ryktena om ett sammanbrott och menade att det i själva verket var personen som filmade som utgjorde ett störningsmoment.

Britney Spears: “Har aldrig mått bättre”

Nu är Britney tillbaka på Instagram – och hon har ett och annat att säga till de personer som haft åsikter om hennes mentala hälsa under senare tid:

“Eftersom alla tror att de känner till min historia. Tänk igen!”, skriver hon. “Nej jag har inte ett sammanbrott. Jag är den jag är och rör mig framåt i livet. Jag har aldrig mått bättre!”

Stjärnan använder sig även av ett nytt smeknamn för sig själv: River Red, vilket kan översättas till “Röda floden”.

“Att kunna höja min röst i en värld där jag blev av med mina rättigheter i femton år ger mig en möjlighet att lyckas”, skriver hon och fortsätter med att berätta att hon återaktiverade sitt konto på Instagram “för att jag kan”.

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!