Nöje

Britney Spears son Jayden talar ut om problemen: “Vill att hon ska må bättre mentalt”

Förra månaden framkom det att Britney Spears inte har träffat sina söner, Sean, 16, och Jayden, 15, på flera månader. Nu berättar Jayden om hur han ser på relationen till sin kända mamma.

Foto: Instagram @britneyspears

I augusti berättade Britney Spears ex, Kevin Federline, i en intervju att hans och Britneys söner inte har träffat sin mamma på flera månader – något som han hävdade delvis beror på de lättklädda bilder som stjärnan har publicerat på Instagram sedan hon blev fri från sitt förmyndarskap förra vintern.

Britney Spears son talar ut

Nu har Spears son Jayden, 15, talat ut om problemen med sin mamma i en intervju på ITV. I intervjun säger Jayden att han tror att skadan mellan honom själv, hans bror och Spears kan repareras:

“Jag är 100 % säker på att det här kan fixas. Det kommer bara kräva mycket tid och ansträngning. Jag vill bara att hon ska må bättre mentalt. När hon mår bättre vill jag verkligen träffa henne igen”, säger han i intervjun enligt Daily Mail.

I intervjun vänder Jayden sig även till sin mamma:

“Jag älskar dig väldigt mycket, jag vill ditt bästa. En dag kanske vi kan sitta ned tillsammans så här och prata igen”, säger han.

Försvarar Jamie Spears

När det gäller stjärnans aktiviteter på Instagram säger Jayden att han tror att sociala medier “hjälper henne”:

“Om det är det hon vill göra är det bara så det är, jag hatar inte henne inte för det”, säger han och tillägger: “Det är nästan som om hon måste publicera något på Instagram för att få uppmärksamhet. Det här har pågått i åratal och det finns en stor sannolikhet att det här aldrig kommer att upphöra men jag hoppas att hon kommer att sluta.”

I intervjun berättar sonen dessutom att han och hans bror Sean, 16, inte kom på Spears bröllop i somras eftersom de var de enda familjemedlemmarna som var bjudna. Han tog även Britneys pappa Jamie i försvar:

“[Min morfar] förtjänar inte allt hat som han får i media. Jag älskar honom med hela mitt hjärta. Han försökte bara vara en pappa”, säger han.

Britney Spears: “Jag har gjort mitt bästa”

Sedan intervjun med Jayden släpptes har Britney Spears gett svar på tal i ett inlägg på Instagram. I inlägget skriver artisten att hon har “gjort sitt bästa för att vara en bra person” under det tretton år långa förmyndarskapet som inskränkte hennes liv på flera sätt.

“Jag var tvungen att låtsas vara perfekt under femton års tid, utan någon anledning”, skriver hon.

Hon riktar även en känga mot Kevin Federline, som hon menar att hon har “hjälpt” då han inte har haft ett jobb på femton år. Hon skriver dessutom att Federline röker cannabis varje dag.

Spears uttrycker också sin besvikelse över att sonen försvarar sina morföräldrar, som hon vid ett flertal gånger har kritiserat för sin behandling av henne. Samtidigt skriver hon att hon gärna skulle vilja träffa sönerna igen:

“Det finns inget jag skulle älska mer än att träffa er ansikte mot ansikte.”

Foto: Instagram @britneyspears
Foto: Instagram @britneyspears
Foto: Instagram @britneyspears
Foto: Instagram @britneyspears

Kallade sönerna för “gentlemän”

I ett annat numera borttaget inlägg på Instagram publicerade Spears en bild på sig själv och sönerna där de poserar tillsammans på en äng. Spears skrev i inlägget att hon äntligen hade fått sönernas tillåtelse att lägga upp en bild på dem.

“Nu känner jag mig inte så utanför längre”, skrev hon, följt av en skrattande emoji.

Hon skrev även att hon hade en “extrem tur” eftersom hennes barn är “gentlemän”.

“Jag måste ha gjort något rätt”, skrev hon.

Källa: Evening Standard, Daily Mail

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!