Nöje

Britney Spears svarar på exet Kevin Federlines uttalanden: “Sårande”

Under helgen hävdade Britney Spears ex Kevin Federline i en intervju att hennes söner har valt att inte träffa henne på flera månader. Nu ryter både Spears och hennes man, Sam Asghari, ifrån på sociala medier.

Foto: Instagram @britneyspears

Det var i lördags som Britney Spears ex-make Kevin Federline berättade för Daily Mail att deras två söner, Sean Preston, 16, och Jayden James, 15, inte har träffat sin mamma på flera månader.

“Pojkarna har bestämt sig för att inte träffa henne just nu. De har inte träffat henne på några månader. De bestämde sig för att inte gå på hennes bröllop”, säger Federline i intervjun.

Sönerna Sean Preston,16, och Jayden James, 15. Foto: Instagram @emoofficial718

Har flyttat närmare sönerna

Det förmyndarskap som kraftigt begränsade popstjärnan Britney Spears liv under tretton år avslutades i november förra året. Sedan dess har stjärnan gift sig med modellen Sam Asghari och flyttat in i en lyxvilla i Calabasas utanför Los Angeles, inte långt ifrån Federline och hans familj.

Läs även: Britney Spears nya hem med maken Sam Asghari – en lyxvilla värd nära 12 miljoner dollar.

Trots detta träffar Spears alltså inte sina söner i dagsläget, något som Federline menar delvis beror på de avslöjande selfies som artisten publicerat på sociala medier under senare tid:

Foto: Instagram @britneyspears

“Jag försöker förklara för dem att det kanske bara är ännu ett sätt för henne att uttrycka sig själv. Men det påverkar dem ändå. Det är svårt. Jag kan inte föreställa mig hur det känns att vara en tonåring och behöva gå till skolan”, säger han.

Britney Spears: “Sårande”

Redan samma dag som Intervjun med Federline på kom ut gav Britney Spears svar på tal. I sin story på Instagram skrev hon att det “gör hennes ledsen” att hennes ex har bestämt sig för att öppet diskutera hennes relation med sönerna och att han hävdar att hennes lättklädda bilder på Instagram skulle vara roten till problemen.

“Det var långt före Instagram”, skriver hon och tillägger: “Jag gav dem allt… ett ord: sårande.”

I ett senare inlägg påpekade Spears att andra artister har visat upp betydligt mer av sina kroppar “när deras barn var extremt unga” och att hon borde göra “mycket mer än att vara topless på stranden.”

“Jag har gjort mitt bästa”

Spears skrev även att hon “gjort sitt bästa” trots de utmaningar som kändisskapet innebär:

“De trauman och förolämpningar som kommer med berömmelse och den här branschen påverkar inte bara mig utan även mina barn. Jag är bara människa och har gjort mitt bästa.”

Slutligen skriver hon att hon “inte är förvånad” över att paret Federline valde att göra en intervju, liksom hennes egen familj har gjort:

“Jag är inte alls förvånad över deras beteende och deras sätt att hantera det jag har gått igenom.”

Sam Asghari om Federlines uttalanden: “Oansvarigt”

Under lördagen skrev även Britney Spears make Sam Asghari – som hon gifte sig med i juni – ett långt inlägg på sin Instagram-story där han svarade på Federlines påståenden.

“För att förtydliga, min fru har aldrig lagt upp en naken selfie förutom på sin rumpa, vilket är rätt anständigt nu för tiden”, skriver Asghari.

Han menar att det inte är sant att Spears söner har tagit avstånd från henne och skriver att det är “oansvarigt att göra det uttalandet offentligt”.

Asghari gissar att Federline har valt att uttala sig om saken vid denna tidpunkt eftersom sönerna snart fyller arton, vilket innebär att han inte kommer få mer underhållsbidrag från Spears.

“Pojkarna är väldigt smarta och kommer snart fylla arton och kommer få ta sina egna beslut, de kan komma att inse att den ‘svåra’ delen [av deras barndom] var att ha en pappa som inte har jobbat särskilt mycket under de senaste femton åren som förebild”, skriver han.

Foto: Instagram @samasghari

“Håll min frus namn borta från din mun”

Asghari kritiserar även Federline för att ha försvarat Britneys pappa, Jamie Spears, som enligt popstjärnan utnyttjade sin makt underförmyndarskapet genom att bland annat tvinga henne att uppträda och använda preventivmedel.

“[Federlines] karaktär avslöjas genom hans godkännande av det grymma trettonåriga förmyndarskapet, och hans lojalitet till Jamie indikerar även hans godkännande under tiden som det kom till. Saker som nu anses vara normala beteenden som enkelt kan hanteras med hjälp av terapi eller annat förstorades för att rättfärdiga tretton år i fångenskap.”

Asghari avslutade med ett mening som sannolikt är en referens till det som Will Smith sa till Chris Rock under Oscarsgalan efter att han gått upp på scen och slagit till komikern på grund av ett skämt riktat åt Smiths fru, Jada Pinkett Smith:

“Håll min frus namn… borta från din mun”.

Foto: Instagram @samasghari

Källa: Daily Mail, Daily Mail, US Magazine

Foto: Instagram @britneyspears

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!