Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Britney Spears tecknar bokkontrakt för 15 miljoner dollar

Britney Spears har slutit ett rekordhögt avtal med ett förlag som ska ge ut hennes memoarer. Nyheten kommer drygt en månad efter att hennes syster Jamie Lynn släppte sin omdiskuterade bok “Things I should have said“.

Foto: Rex/Instagram @britneyspears

Britney Spears har slutit ett rekordhögt avtal för att skriva sina memoarer, rapporterar Page Six. Stjärnan uppges ha tecknat ett bokkontrakt med förlaget Simon & Schuster för 15 miljoner dollar – en historiskt hög summa:

“Avtalet är ett av de största genom tiderna, efter Obamas” säger en källa till Page Six.

Enligt uppgifter ska boken handla om Spears karriär, relationen till hennes familj och hennes upplevelser av att leva under ett förmyndarskap i över ett decennium. Stjärnan hintade redan i januari att hon höll på att skriva en bok om sitt liv:

“Ska jag början från BÖRJAN???”, skrev Spears i ett inlägg på Instagram, som innehöll en bild på en gammaldags skrivmaskin.

Kritiserar systerns bok

Nyheten om Spears memoarer kommer drygt en månad efter att hennes lillasyster Jamie Lynn Spears släppte sin bok “Things I should have said”, som har toppat försäljningslistorna i USA.

Spears har på Instagram öppet kritiserat sin systers bok, som hon menar är “full av lögner”:

“Grattis bästsäljare… Att du har mage att sälja en bok nu och snacka skit men du ljuger… jag önskar att du kunde ta ett lögndetektortest så att alla de här människorna kan se att du ljuger om mig! Jag önskar att gud kunde komma ner och visa hela världen att du ljuger och tjänar pengar på mig! Du är ett avskum, Jamie Lynn.”

Källa: Page Six, The Guardian

KÖP

Foto: Rex/Instagram @britneyspears

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!