Nöje

Britt Ekland berättar om hur skönhetsingreppen förstörde hennes utseende

Den före detta Bond-bruden har nu gått ut i en intervju och berättat om hur skönhetsingrepp förstört hennes utseende. Britt Ekland menar att användningen av fillers är ett av de största misstagen hon har gjort.

Foto: Instagram @thmcdrums/@brittekland

Den svenska skådespelerskan är idag 78 år och slog igenom stort när hon spelade Bond-brud mot Roger Moore i “The Man With the Golden Gun” 1974. Nu berättar hon i en intervju om hur olika skönhetsingrepp förstörde hennes utseende.

Har tvingats göra kortisoninjektioner

Britt Ekland har nu berättat i en intervju med Platinum magazine om hur en läkare i Paris gav henne “experimentella fillers”, Artecoll, för runt 30 år sedan. Efter det berättar hon att hon varit tvungen att använda sig av kortisoninjektioner för att försöka lösa upp ingreppen i efterhand. En procedur som inneburit mycket smärta.

Kritiserar skönhetsingrepp

Britt tycker själv att hon såg väldigt bra ut innan ingreppen, men menar att hon inte kunde se det då. Hon har nu tagit ställning mot skönhetsingrepp och 2008 kritiserade hon Nicole Kidman för att ha använt botox då hon menar att det påverkar ansiktsuttrycken. “Hennes ansikte var varken glatt eller sorgset, ingenting. Hon var som en målad docka. Jag tänkte: varför har hon valt att göra så?” sa Britt i samband med utspelet.

Ekland berättar för tidningen att hon nu har förlikat sig med sitt åldrande. “Jag mår bra nu, bättre än vad jag gjort på flera år… att åldras är något som drabbar alla. Det är meningslöst att klaga på det eller önska att man kan ändra det.”

Källa: PageSix

Foto: Instagram @thmcdrums/@brittekland

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!