Nöje

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz bröllop – spana in bilderna här!

Nu har Brooklyn Beckham äntligen fått sin Nicola Peltz och de första bilderna från bröllopet är minst sagt drömmiga! Spana in det lyckliga paret här.

Foto: Vogue/Instagram @GermanLarkin

I lördags var det dags för Brooklyn Beckham och Nicola Peltz bröllop som ägde rum i Nicolas föräldrars hem i Palm Beach, Florida.

Till skillnad från förlovningsfesten, där Peltz bar en design av Brooklyns mamma, Victoria Beckham, hade Nicola valt en klassisk minimalistisk klänning från Valentino dagen till ära.

Kostade tre miljoner dollar

Hela tillställningen kostade, enligt uppgifter, tre miljoner dollar och bland de kända inbjudna gästerna återfanns Eva Longoria, känd från “Desperate Housewives”, designern Nicole Ritchie, Madonnas son Rocco Ritchie, sportstjärna Phil Neville och Serena Williams, och tv-kocken Gordon Ramsay.

Även medlemmarna i Spice Girls ska ha varit inbjudna, och Snoop Dogg agerade DJ. Det har tidigare rapporterats att prins Harry och Meghan Markle skulle närvara på bröllopet, men enligt uppgifter var de inte där.

De första bilderna från bröllopet har nu släppts och de visar Brooklyn, stilig i en klassisk kostym med vit fluga, tillsammans med Peltz som ser glamourös ut i sin figurnära klänning med släp samt långa spetshandskar.

Källa: Metro

Foto: Instagram @GermanLarkin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!