Nöje

Bruce Willis fru om exet Demi Moore: “Gillade dem tillsammans”

Att Bruce Willis och hans före detta fru Demi Moore står på god fot med varandra har länge varit allmänt känt. Nu står det klart att även Willis nya fru, Emma Heming Willis, gillar Demi.

Foto: Instagram @demimoore

Häromveckan publicerade Emma Heming Willis en bild på Instagram från den tid då Bruce Willis och Demi Moore var gifta – något som Daily Mail rapporterat om.

Till den svartvita bilden skrev Emma:

“Ja. Jag med. Jag gillade också dem tillsammans”, följt av en leende emoji med tre hjärtan.

Träffades på gymmet

Bruce Willis och Demi Moore var gifta mellan 1987 och 2000. De har tre döttrar tillsammans: Rumer, 34, Scout, 31 och Tallulah, 29.

Foto: Instagram @demimoore

Kort efter skilsmässan medgav Bruce att han inte visste vad som hade gått snett i äktenskapet:

“Jag älskar fortfarande Demi. Vi står varandra väldigt nära”, sa han i en intervju med Rolling Stone 2000. “Vi har tre barn som vi kommer fortsätta att uppfostra tillsammans, och vi är förmodligen lika nära nu som vi någonsin varit. Vi inser att vi har ett livslångt ansvar för våra barn. Vår vänskap fortsätter.”

Bruce och hans nuvarande fru Emma träffades på ett gym 2007. De gifte sig 2009 och har två döttrar tillsammans.

Emma Heming Willis delade nyligen med sig av sina känslor kring Bruces första födelsedag sedan han fick diagnosen frontallobsdemens:

“Ibland måste vi bara rycka upp oss och köra på. Och det är det jag gör. Men jag har också stunder då jag är ledsen, varje dag, sorg varje dag, och jag känner verkligen det idag, på hans födelsedag”, sa hon i ett klipp på Instagram i slutet av mars.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!