Nöje

Burrata med färska jordgubbar

Vill du ha en perfekt blandning av smaker och konsistenser? Gör en härlig burrata med jordgubbar, basilika och smörstekta surdegskrutonger!

Foto: Granarolos

Sommar på en tallrik! Söta svenska jordgubbar passar perfekt till en krämig italiensk burrata. Toppa med krispiga surdegskrutonger och färsk basilika och magin är ett faktum. Passar perfekt till sommarens varma dagar! Spana in det härliga receptet nedan!

Burrataservering deluxe

Burrataservering deluxe

Tillagning: 5 minuter Ingredienser: 4 personer
Du behöver:

2 paket Granarolo Burrata, á 125 g

2 askar färska jordgubbar, á 500 g

1 kruka basilika

1,5 dl smörstekta surdegskrutonger, saltade

Flytande honung

Balsamvinäger

Gör så här:

Lägg Burratan på ett serveringsfat, dra isär den med fingrarna till lagom stora bitar. Fyll på generöst med jordgubbar och hela basilikablad.
Ringla över honung och toppa med surdegskrutonger. Droppa balsamvinäger över, eller servera i en skål vid sidan.

Foto: Granarolos

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!