Nöje

Caia öppnar butik på NK i Göteborg

I december slog Caia Cosmetics upp dörrarna till sin allra första fysiska butik, en så kallad pop-up på NK i Stockholm. Nu kommer sminkmärket med ännu en god nyhet: Caia öppnar en butik på NK i Göteborg – och den blir permanent!

Foto: Caia Cosmetics

Det var under tisdagen som nyheten släpptes att sminkmärket Caia öppnar sin allra första permanenta butik på NK i Göteborg i juni.

Bianca Ingrosso: “En dröm som går i uppfyllelse”

Bianca Ingrosso, 29, som är en av Caias grundare, säger i ett uttalande att den nya butiken är “en dröm som går i uppfyllelse”:

“Att öppna vår allra första permanenta butik på NK i Göteborg är ännu en dröm som går i uppfyllelse för oss på Caia och vi ser fram emot att välkomna våra kunder till vår magiska värld. Det här är bara början på vår resa in i den fysiska detaljhandeln, och vi är otroligt tacksamma för möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med vårt fantastiska community.”

Dag Agård, varuhuschef på NK Göteborg, säger att NK är “väldigt glada stolta över att få introducera ett unikt och exklusivt varumärke som Caia Cosmetics till alla våra kunder och fortsätta stärka oss som den självklara destinationen inom skönhet, mode och livsstil i Göteborg”.

Nyheten om Caias första permanenta butik kommer endast någon månad efter att Dagens industri rapporterade att företaget är till salu igen – detta efter att drygt hälften sålts till riskkapitalbolaget Verdane för några år sedan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!