Nöje

Cameron Diaz: Jag tvättar aldrig mitt ansikte

Skådespelerskan Cameron Diaz har inte medverkat i en enda film sedan 2014 – faktum är att hon till synes helt har bytt riktning i livet: “De senaste åtta åren har jag varit vild”, säger hon.

Foto: Instagram @camerondiaz

Cameron Diaz är den före detta modellen som sadlade om till skådespelerska och medverkade i storfilmer som “The Holiday” och “Charlies Angels”. Men nu verkar Diaz har lagt skådespelandet på hyllan.

Under senare år har Diaz enligt uppgifter tackat nej till en mängd roller, sammanlagt värda nästan hundra miljoner dollar. Istället ägnar stjärnan sig åt sin dotter, Raddix, samt sitt nya vinföretag Avaline – och hon verkar inte sakna livet i rampljuset.

“Jag är som ett vilt djur”

I Michelle Visages podcast “Rule Breakers” berättar Diaz om hur hennes liv ser ut nu för tiden och hur hon ser på de skönhetsideal för kvinnor som genomsyrar filmbranschen och samhället i stort:

“Jag är absolut ett offer för att de objektifieringar och exploateringar som kvinnor utsätts för i samhället. Jag har trott på dem själv i vissa perioder”, säger Diaz i podcasten.

Diaz berättar även att hon under de senaste åren har gjort en helomvändning:

“Det är svårt att låta bli, det är svårt att inte titta på dig själv och bedöma dig efter andra skönhetsideal, och jag tror att det är en av de största orsakerna till att jag under de senaste åtta åren har varit vild. Jag är som ett vilt djur. Jag bryr mig inte. Det är bokstavligen det sista jag tänker på varje dag, hur jag ser ut.”

Hon berättar att hon ha en “miljard skönhetsprodukter” som samlar damm på hyllorna där hemma:

“Jag gör bokstavligen ingenting. Jag tvättar typ aldrig mitt ansikte.”

Källa: Daily Mail

Foto: Instagram @camerondiaz

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!