Nöje

Cameron Diaz öppnar upp om vännen Drew Barrymores alkoholism: “Svårt att se”

I en stor intervju i Los Angeles Times berättar Drew Barrymore om den svåra tiden efter skilsmässan från Will Kopelman, då hon föll offer för alkoholism – ett missbruk som hennes vän Cameron Diaz hjälpte henne att ta sig ur.

Foto: Instagram @drewbarrymore

Att Drew Barrymores uppväxt var långtifrån harmonisk är allmän kännedom: Barrymore gick från att få sitt stora genomslag i ET till att kämpa med drogmissbruk, något som gjorde att hon hamnade på rehab redan som tonåring.

I vuxen ålder föll Barrymore åter offer för missbruk – efter sin uppslitande skilsmässa från Will Kopelman 2016 tog stjärnan till alkohol för att hantera den efterföljande depressionen. I en stor intervju i Los Angeles Times berättar Barrymore att problemen var så grava att hennes terapeut slutade jobba med henne:

“Han sa bara, ‘jag kan inte göra det här längre'”, berättar hon. “Det handlade om mitt drickande. Jag sa, ‘jag förstår. Jag har aldrig respekterat dig så här mycket. Du kan se att jag inte blir bättre. Och jag hoppas att jag en dag kan återvinna ditt förtroende.'”

Foto: Instagram @drewbarrymore

Cameron Diaz: “Hade fullständigt förtroende för henne”

En annan som upplevde Barrymores problem med alkohol från första parkett var hennes vän sedan många år tillbaka, Cameron Diaz. I artikeln i Los Angeles Times berättar Diaz att Barrymores kamp var “svår att se”.

“Men jag visste att om vi alla stod kvar vid hennes sida och gav henne det stöd hon behövde, så skulle hon hitta en utväg. Jag hade fullständigt förtroende för henne. Du kan inte förstå hur svårt det var för henne när hon var barn, och sen kom hon ut på andra sidan med förmågan att rädda sig själv.”

Med sina vänners stöd – och motivationen att få sin nya talkshow The Drew Barrymore Show att fungera, lyckades Barrymore bli nykter.

“Jag tror att möjligheten att ha en sån här show verkligen slog mig”, berättar Barrymore i Los Angeles Times. Jag tänkte: ‘Jag fixar inte detta om jag inte är väldigt klar i huvudet.”

Foto: Instagram @drewbarrymore

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!