Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Camilla Läckberg kritisk mot den yngre generationens syn på arbete

Camilla Läckberg är aktuell är i den nya serien “Svenska powerkvinnor”. Där delar hon med sig av sin syn på dagens ungdomar – som gör henne minst sagt frustrerad.

Foto: Instagram @lackberg

Camilla Läckberg och Laila Bagge är båda aktuella i den nya serien “Svenska powerkvinnor”. I programmet pratar de båda om sin syn på framgång och den unga generationen, och de är minst sagt kritiska till den inställning som de menar att många unga har idag.

Menad att inspirera andra kvinnor

Framgång är inget som varken Camilla eller Laila lider brist på, men de menar båda att de varit tvungna att arbeta hårt för att komma dit där de är idag. Den nya serien är menad att inspirera andra kvinnor. “Jag har märkt att det är så många kvinnor som inte vågar. Vågar byta jobb, eller satsa på nåt som de drömmer om, de är rädda för att misslyckas eller vad ska nån säga. Men gud, jag har misslyckats så många gånger, men jag är på det igen. Man kan inte bara skjuta en boll mot mål, den kanske missar, men skjuter du tio så kanske en av dem går in, det är lite det jag skulle vilja förmedla”, säger Laila.

“Förväntar sig en räkmacka”

Camilla Läckberg, som har sålt böcker i 28 miljoner exemplar, menar att folk inte förstår hur mycket hon och andra kvinnor har kämpat för sin framgång. Detta menar hon gäller framförallt den yngre generationen. Hon säger i programmet att hon blir frustrerad över att se hur unga människor förväntar sig en räkmacka, att man inte vill jobba eller studera vidare. “Man märker att det finns väldigt mycket av att man vill vara känd, man vill vara rik, man vill synas, man vill ha en Youtube-kanal, man vill ha egna märken. Men man kanske inte riktigt förstår vad det innebär med jobbet bakom”, säger hon.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!