Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Captain Morgan lanserar Tiki Tuesdays

Det klassiska romvarumärket Captain Morgan lanserar nu ett nytillskott med tropiska toner. I samband med det erbjuder de även ett tropiskt sommarhäng med karaffer fyllda av Tiki Colada, snacks och spel!

Den nya rombaserade spritdrycken är inspirerad av de södra Stillahavsöarna, den är smaksatt med ananas och mango och har lägre alkoholhalt än rom, något som gör den perfekt som sommarens drinkar. I samband med lanseringen erbjuds också ett tropiskt paradis.

Tropiskt paradis på Långholmen

Varje tisdag mellan den 13 juli och 3 augusti kommer det uppstå ett tropiskt paradis på ÖN på Långholmen. Gästerna kommer då kunna köpa ett Tiknick-kit bestående av: karaff med Tiki Colada, Cubanos, picknick-filt, sällskapsspel och Tiki-glas till ett pris av 395 kronor.

“Efter en lång tid av restriktioner vill vi ge våra gäster något att längta efter. Det första riktiga sommarhänget på ett ännu bättre ÖN”, säger Linus Ahlbom, restaurangchef på ÖN. “I år har vi utökat rejält. Fler hammocks, solstolar och en fantastisk nyhet i Tiki Tuesdays, som bäst avnjuts med en Tiki Colada på en picknickfilt ute på gräsmattan. Det kommer också finnas spel och nygrillade Cubanos från vår kolgrill”, säger han.

Captain Morgan Tiki finns tillgänglig på utvalda Systembolag till ett pris av 229,49 kronor.

 Captain Morgan Tiki Colada

Captain Morgan Tiki Colada

En drink
Ingredienser:
5 cl Captain Morgan Tiki
3 cl limejuice
3 cl orgeat (mandelsirap)
Ananas
Mango
Is

Gör så här:
Blanda rom, limejuice och mandelsirap i en shaker tillsammans med is. Skaka ordentligt! Häll upp i ett glas och fyll upp glaset med is. Garnera sedan med mango- och ananasbitar.

Nästa bild
Caribbean Passion

Caribbean Passion

En drink
Ingredienser:
3,5 cl Captain Morgan Tiki
1,5 cl Passoa
1,5 cl Amaretto
1,5 cl Drinksmaksättare, förslagsvis Monin Falernum
7,5 cl Ananasjuice
5 cl Sodavatten, gärna med smak av grapefrukt eller apelsin
Is

Gör så här:
Häll rom, passoa, amaretto, smaksättare, ananasjuice i en shaker och skaka ordentligt tillsammans med is. Häll upp i ett (stort) glas och addera sodavatten. Toppa med ananas.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!