Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Cara Delevingne: “Att få andras godkännande är inte det viktigaste”

Cara-Delevingne-2016-puffModellen och skådespelerskan Cara Delevinge har förtillfället pausat sin modellkarriär eftersom modeindustrin enligt henne själv fått henne att hata sin kropp. Nu öppnar hon upp i en rörande krönika om att andras godkännande inte är viktigt.

I en krönika på Time skriver Cara Delevinge, 22, om hur hon hela tiden sökte efter andras godkännande och på så sätt tappade bort sig själv. Hon skriver också att även om din karriär är viktig så är den inte det viktigast i livet. Viktigast är att du är glad och att du tycker om dig själv. Hon avslutar med att säga att efter hon slutat arbeta för att få andras godkännande har hon hittat tillbaka till sig själv.

It’s taken time, but now I realize that work isn’t everything and success comes in many forms. I’ve opened my mind, and now I embrace new things with a childlike curiosity. I’m spending more time doing the stuff I love. And I’ve been able to do better work because of it.

Läs hela krönikan här.

Foto: REX/Shutterstock

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!