Nöje

Cara Delevingne om kvinnors sexualitet: “Män har inte rätt verktyg för att hantera kvinnor”

Cara Delevingne är högaktuell med Planet Sex, en ny dokumentärserie som utforskar sexualitet. “Generellt sätt har män inte rätt verktyg för att kunna hantera kvinnor, särskilt sexuellt sett”, säger Delevingne i dokumentären.

I sin nya dokumentärserie Planet Sex utforskar Cara Delevingne några av de största frågorna kring sexualitet, från relationer till attraktion och pornografins popularitet.

“Är mycket mer komplicerat än så”

Det första avsnittet av Planet Sex handlar om kvinnlig njutning och är det som har fått mest uppmärksamhet, sannolikt för att Delevingne i avsnittet “donerar” en orgasm till ett forskningslabb i Tyskland.

I avsnittet berättar Cara Delevingne även om den så kallade “orgasmklyftan” – att 95 procent av alla heterosexuella män vanligtvis når orgasm under sex, medan siffran endast är 65 procent för heterosexuella kvinnor.

Modellen ger sin syn på vad detta kan bero på:

“Jag känner att generellt sätt har män inte rätt verktyg för att kunna hantera kvinnor, särskilt sexuellt sett”, säger hon. “För mig så var det jag tidigast fick lära mig om sex att man plus kvinna, penis plus vagina är lika med orgasm.”

Hon tillägger:

“Jag vill inte gå in på konsten att få en kvinna att komma, men det är mycket mer komplicerat och roligt är så.”

Källa: Independent

Planet Sex with Cara Delevingne

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!