Nöje

Cara Delevingnes osammanhängande beteende oroar fansen

Ett klipp som visar Cara Delevingne bete sig märkligt på en flygplats har gett upphov till rykten om något inte står rätt till med modellen. Veckan efter händelsen sågs dessutom Delevingnes vän Margot Robbie lämna hennes hem i tårar.

Foto: Instagram @claradelevingne

Det var i början av september som Cara Delevingne begav sig till en flygplats i Los Angeles där det var tänkt att hon skulle resa med Jay-Z:s privatjet. Enligt Page Six var Delevingne inte bara två timmar försenad till flygplatsen – efter 45 minuter ombord lämnade hon flygplanet som sedan lyfte utan henne.

Modellens uppförande under händelsen har fått hennes fans att tro att något inte står rätt till. I ett klipp syns hon tappa sin mobil ett flertal gånger medan hon pratar med någon, och hennes rörelsemönster är ryckigt och osammanhängande.

@pagesix

Fans are concerned by Cara Delevingne’s erratic airport behavior

♬ original sound – Pagesix | Celebrity Gossip

Margot Robbie lämnade Cara Delevingnes hus i tårar

Cara Delevingne har lyst med sin frånvaro på ett flertal evenemang på senare tid, däribland Emmy-galan förra veckan där hon förväntades närvara i och med sin medverkan i serien Only Murders in the Building.

Hon närvarade inte heller under förra veckans lansering av sin nya modekollektion tillägnad den bortgångne designern Karl Lagerfeld – ett evenemang som ägde rum på den chica restaurangen Saga i finansdistriktet i New York.

Enligt Daily Mail sågs Delevingnes vän, skådespelerskan Margot Robbie, tidigt i förra veckan lämna den bostad där modellen befann sig. Av bilderna att döma var Robbie upprörd när hon lämnade bostaden och fick kämpa med att hålla tillbaka tårarna.

På sociala medier uttrycker Delevingnes fans sin oro över den senaste tidens händelser:

“Kan någon snälla titta till cara delevingne, för guds skull”, skriver en person på Twitter.

“Något är seriöst fel med cara delevingne och jag är faktiskt riktigt orolig för henne”, twittrar en annan.

Foto: Instagram @claradelevingne

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!