Nöje

Cardi B om förlossningen – Jag förlorade så mycket blod

I början av september välkomnade Cardi B och Offset sitt andra barn. Nu berättar rapstjärnan om den svåra förlossningen.

Foto: Instagram @iamcardib

Den 4 september välkomnade Belcalis “Cardi B” Almánzar, 28, och Kiari ”Offset” Cephus, 29, en son. Det är parets andra barn tillsammans och nyheten meddelade de via Instagram. Paret gifte sig 2017 och har sedan tidigare dottern Kulture Kiari, 3. De separerade (men förblev gifta) under 2018 p.g.a att Offset varit otrogen men paret lyckades hitta tillbaka till varandra och var återförenade i oktober 2020. 

På sin Instagram Story avslöjade rapparen att hon hade en mycket komplicerad förlossning – “crazy ass delivery” som hon själv uttrycker det. Stjärnan förlorade otroliga mängder blod och lovade att återkomma med fler detaljer.

Även Offset delade med sig av den glada nyheten på Instagram med texten “Kapitel 5” som syftar på att det är rapparens femte barn. Han har sedan tidigare 4 barn med 4 olika kvinnor.

I ett pressmeddelande till People meddelar paret att de är överlyckliga att äntligen få möta sin son. “Han är redan så älskad av familj och vänner och vi ser fram att presentera honom för sina syskon.”

Källa: Buzzfed

Foto: Instagram @iamcardib

Nästa bild

Foto: Instagram @offsetyrn

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!