Nöje

Carina Bergfeldt blev årets kvinnliga programledare – tackar Fredrik Skavlan för allt stöd

Under fredagskvällen gick den årliga Kristallengalan av stapeln på Cirkus i Stockholm. Journalisten och författaren Carina Bergfeldt kammade hem priset som årets kvinnliga programledare.

– Jag skulle verkligen vilja tacka Fredrik Skavlan och co, sa Carina i vinnarintervjun.

Foto: Instagram @cbergfeldt

1 januari 2021 sändes första programmet av Carina Bergfeldts talkshow “Carine Bergfeldt”. I tio program intervjuade hon alltifrån stadsminister Stefan Löfvén och hans hustru Ulla, till Benjamin Ingrosso, Gunde Svan och Tareq Taylor. Succén var ett faktum och bara På Spåret och Melodifestivalen hade bättre tittarsiffror under den perioden!

(Tareq Taylor blev f.ö. Årets manliga programledare under Kristallengalan.)

Igår röstades Carina fram som årets kvinnliga programledare under Kristallengalan 2021 där även Tilde de Paula Eby, Jonna Lundell och Suzanne Sjögren var nominerade.

Hon berättar i vinnarintervjun med Parisa Amiri att hon vill tacka Fredrik Skavlan och co. för allt stöd och pepp. Hon berättar vidare att det inte var ett lätt beslut att ta över ett program med eget namn på bästa sändningstid, men med facit i hand var hon otroligt nöjd!

– Ja herregud, det är superläskigt och ett stort steg, men samtidigt väldigt roligt. Jag är journalist i grunden och gillar att åka ut och träffa människor, men det var skitkul. Jag hade väldigt härliga gäster, sa hon.

Stort grattis Carina önskar vi på Metro Mode!

Läs även:

Kristallen 2021 – här är alla vinnare!

Foto: Instagram @cbergfeldt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!