Nöje

Carina Bergfeldt och Jesper Zølcks besked: Blir inga fler barn

Tv-personligheten Carina Bergfeldt har gett beskedet att hon och kärleken Jesper Zølck inte kommer skaffa fler barn. “Jesper var väldigt tydlig”, säger Bergfeldt om beslutet.

Foto: Instagram @cbergfeld

När programledaren Carina Bergfeldt träffade Jesper Zølck under sin tid som USA-korrespondent på SVT var det, om inte kärlek, åtminstone attraktion vid första ögonkastet.

Zølck bjöd ut Bergfeldt på en drink, men eftersom hon redan befann sig i en relation var hon tvungen att tacka nej:

“Jag tittade på det här meddelandet och allt i mig, varenda fiber i kroppen, ville svara ja. Men jag svarade att ‘tyvärr, det går inte, jag är upptagen, ha ett bra liv’. När jag hade skickat det minns jag hur jag ställde mig bredvid en lyktstolpe och bara grät för det kändes så himla fel”, berättar hon för Femina och fortsätter:

“Sedan gick jag hem och berättade för min dåvarande pojkvän att ‘han bjöd ut mig och jag ville säga ja, jag tycker att det är ett dåligt tecken för oss’. Vi stannade ihop i tre–fyra månader till men sedan gick det bara inte längre.

“Blir bara ett barn”

Paret gifte sig 2019 har sedan dess hunnit skaffa ett barn tillsammans – Hamilton, 2, som föddes på Alla hjärtans dag 2020. Efter att inledningsvis haft svårigheter att bli med barn var sonen hett efterlängtad, men några fler barn planerar paret inte att skaffa:

“Nej, vi kommer inte skaffa fler barn. Jesper var väldigt tydlig med att det bara blir ett barn”, säger Bergfeldt till Aftonbladet.

Detta innebär dock inte att Hamilton saknar syskon: Zølck har två barn från en tidigare relation och Bergfeldt berättar att hon har “svart bälte i logistik” eftersom familjen pendlar mellan Sverige och Danmark, där Hamiltons halvsyskon bor.

Hon pratar inte om sina bonusbarn av respekt för deras privatliv men berättar att det råder god stämning i stjärnfamiljen:

“Vi har en jättebra och fin relation. Hamilton har också en jättefin relation med sina syskon och tycker så mycket om dem.”

Foto: Instagram @cbergfeldt

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!