Nöje

Carina Bergfeldt om sin partner – skickar kärleksmeddelanden varje morgon

När Carina Bergfeldt gästade tv-programmet Renées brygga berättade hon om hur hennes partner, den danska journalisten Jesper Zølck, hjälper henne att hålla rädslan för att bli lämnad i schack. Varje morgon när paret är isär skickar han nämligen ett meddelande med en kärleksfull påminnelse om att han finns där för henne.

Foto: TV4

Efter flera destruktiva relationer berättar Carina Bergfeldt om sin rädsla för att bli lämnad. Efter en uppväxt med en pappa som kunde vara elak och som fick henne att tro att hon inte var värd att älskas fick tilliten sig en törn som har levt kvar in i vuxen ålder. Carina berättar i programmet att det tog lång tid för henne att inse att hon förtjänade bra relationer, och att träffa hennes nuvarande partner Jesper var en viktig del i det arbetet.

Foto: TV4

“Det har gjort att jag vågar älska”

I programmet berättar hon om hur hon var öppen mot Jesper med sin bakgrund, sina rädslor och sin självkänsla. Hon berättade också om hur osäkerheten kring tillit och relationer har fungerat för henne. “Det sätter igång ganska tidigt när jag vaknar, de här rösterna i huvudet att du kommer försvinna”, återger hon i programmet. Något som fick partnern att hitta en lösning på problemet. Varje morgon klockan 06.00, när paret är ifrån varandra, skickar han nämligen ett meddelande där han skriver att han finns där, älskar henne och kommer att stanna i relationen. Carina berättar i programmet att han har fortsatt med detta under fem års tid, något hon är mycket glad för. “Det har gjort att jag vågar älska en person”, säger hon.

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!