Nöje

Carina Bergfeldt ryter ifrån mot elak viktkommentar på Instagram

En elak kommentar på Instagram fick Carina Bergfeldt att ryta ifrån – och hon backades upp av bland andra Stina Wollter.

Foto: SVT

När Camilla Hamid, kokboksförfattare, receptkreatör och influencer, gästade Carina Bergfeldts talkshow förra veckan hade hon förberett en överraskning: en helt ny kaka som hon gett namnet Carinakaka.

“En fågel viskade i mitt öra att du älskar toscakladdkaka, alltså kladdkaka med kokostopping, och att du också gillar smaken lime”, säger Hamid i programmet. Hon låter sedan Bergfeldt och de andra gästerna smaka på kakan – som får tummen upp av samtliga.

Gav svar på tal

Bergfeldt lade upp en video med klippet på Instagram, tillsammans med receptet på kakan. Kommentarerna under klippet är överväldigande positiva men en person uppskattade till synes inte att Carina åt sin egen kaka:

“Snälla Carina, ät denna sockerbomb med måtta! Vi vill ha en frisk och slank Carina”, löd kommentaren.

När Bergfeldt fick syn på den negativa kommentaren gav hon svar på tal:

”Att vara kvinna och jobba med tv – del 2468. Gud förbjude att jag skulle äta min fantastiskt goda Carinakaka”, skrev Bergfeldt, och tillade: “Och jag har tagit en bit varje dag sedan dess och kommer fortsätta göra så tills den är slut.”

Bergfeldt fick stöd av både fans och andra kändisar efter kommentarerna, bland andra av Stina Wollter som skrev:

“JA TÄNK OM VI FICK SE EN ICKESLANK PROGRAMLEDARE I TV!?!? SÅ FÖRFÄRLIGT BEVARE OSS”.

Kanske blev mothugget för mycket för personen som skrev den kroppsfixerade kommentaren – den verkar nu nämligen ha tagits bort.

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!