Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

Carl Demán i gruppen JLC – från skuldsatt till miljonär

Komikerna i gruppen JLC skördar ständigt nya framgångar. Men för en av medlemmarna har livet inte alltid varit en dans på rosor.

Foto: NLY Man

Gruppen JLC består av komikerna Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Demán. De är idag omåttligt framgångsrika med en av Sveriges största poddar och i skrivande stund har deras Youtube-kanal nära 700 000 följare. De har även en egen tv-serie på Discovery+, “Pappas pojkar”.

Spelade bort miljonbelopp

Men livet har inte alltid varit en dans på rosor för medlemmarna i gruppen. Carl Demán brottades länge med ett spelberoende, något som han skrev om i sin bok Med livet som insats. Enligt hans egna beräkningar spelade han bort 1,5-2 miljoner kronor. I boken berättar han om hur spelmissbruket satte inte bara hans finanser på spel utan även relationer, hälsa och jobb.

Vändpunkten kom 2015 då Demán slog igen med sin imitation av Johan Falk. Detta ledde i sin tur till att hans låt “Vafan” fick miljontals strömningar på Spotify och idag har han som sagt sin egen tv-serie, samt tillgångar i sitt bolag som uppgår till 7,6 miljoner kronor.

Läs också:

Jocke och Jonna Lundell mäktigast på sociala medier 2021 – se hela listan här!

JLC utses till mäktigast i sociala medier i år – se hela listan här.

Källor: Nyheter24, Expressen

KÖP

Foto: NLY Man

KÖP

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!