Nöje

Carola Häggkvist om uppbrottet från Runar Sögaard och tankarna om att ta sitt liv

Carolas avsnitt i senaste säsongen av “Stjärnorna på slottet” blev ett känslosamt sådant, bland annat när hon berättade om framgångens baksida och om hur hon kände att allt inte stod rätt till i relationen till Runar Sögaard – redan på bröllopsresan.

Foto: SVT

I programmet berättar Carola hur hon pressades hårt åren efter att hon slagit igenom som tonåring. I samband med att hennes första internationella skiva “Runaway” skulle släppas mådde som hon allra sämst.

Hon berättar i programmet om hur hon blev hårt pressad av sin manager och att hon vid ett tillfälle gick så långt att hon var nära på att skära sig i armarna. “Pappa kom över, för jag stod med ett rakblad”, berättar artisten. “Det blev en väldigt bra platta, men det var fel tajming. I rätt tid hade jag behövt göra min internationella karriär.”

Foto: SVT

Ville tro och uppmuntra till äktenskap

Carola öppnade också upp sig om äktenskapet med Runar Sögaard. Efter att ha gift sig inför 6000 människor 1990 valde de till sist att skilja sig tio år senare. Carola avslöjar i lördagens program att hon känt att allt inte var bra mellan dem redan på bröllopsresan. “Då lurade jag mig själv allra mest”, berättar hon i programmet.

Paret fick sonen Amadeus 1998 men valde att gå skilda vägar när han fortfarande var liten. “Jag trodde på äktenskapet och ville uppmuntra andra att tro på äktenskapet”, säger Carola men att hon samtidigt förstod att hennes eget äktenskap inte skulle hålla.

Foto: SVT

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!