Nöje

Carolina Gynning och Viktor Philipson om separationen: Gick inte att leva ihop

När Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades var det kärlek vid första ögonkastet – men deras förhållande har bitvis varit utmanande, något som de berättar om i Malou efter tio.

Foto: TV4

Carolina Gynning och Viktor Philipson träffades 2019 och har sedan dess hunnit med att både separera under en kort period och få en dotter tillsammans: Vilda Aurora Gisela Philipsson Gynning, som föddes i juni förra året.

“Jag blev ett monster”

Vägen till graviditet var inte spikrak för paret, som försökte bli med barn i ett och ett halvt år. För Gynning var kampen särskilt svår, och vid en tidpunkt tärde det hela så mycket på förhållandet att de gjorde slut.

När Gynning och Philipson gästar Malou efter tio berättar de om den svåra tiden kring separationen:

“Det var väldigt mycket mitt fel, faktiskt”, säger Gynning. “För det första var jag så deprimerad över att jag inte blev gravid och då blev jag ju ett monster för jag blev så ledsen och besviken. Och det gick ut över relationen.”

Hon fortsätter: “Samtidigt kom covid och mitt företag sattes i gungning. Jag fick jobba tre gånger så hårt för att rädda mitt bolag och det blev bara som en kortslutning för mig. Det gick liksom inte att leva ihop.”

Ångrade sig efter tre dagar

Gynning berättar att hon ångrade sitt beslut efter tre dagar, men då var det Philipsons tur att sätta stopp:

“Man gör ju aldrig slut över en natt men under perioden som det blev sämre och sämre gjorde jag mitt bästa”, säger Philipson. “När vi kom till den punkten att vi gjorde slut så hade jag redan försökt med det mesta som jag kunde göra. Så jag var helt klar.”

Men till slut så hittade paret alltså tillbaka till varandra, något som de båda menar berodde på att Gynning åter hade hittat sin jämnvikt och mådde bättre.

“Och sedan var det väl så att kärleken inte helt hade försvunnit heller”, säger Gynning och får medhåll från Philipson.

Källa: TV4

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!