Nöje

Carolina Gynnings lyxiga bröllopsplaner

Nu berättar Carolina Gynning om de lyxiga bröllopsplanerna hon har med kärleken Viktor Philipson. Efter att ha gått isär, blivit tillsammans igen och fått dottern Vilda avslöjar nu paret sina planer för ett framtida bröllop.

Foto: Instagram @carolinagynning

Några dagar innan midsommar 2021 föddes Carolina Gynnings och Viktor Philipsons gemensamma dotter Vilda. Familjen består även av Carolinas två döttrar från en tidigare relation och paret har varit öppna om att de eventuellt vill skaffa fler barn i framtiden.

Ett bröllop fullt av lyx

Till Expressen berättar paret nu att det eventuellt finns bröllopsplaner i framtiden, även om Carolina är tydlig med att hon inte kommer att fria själv. Hon berättar dock hur hennes drömbröllop ser ut, och det är fullt av lyx. “Det ska vara så mycket blommor, lyx och flärd. Det ska vara det mest galna och lyxigaste kändisbröllopet genom tiderna, det vill jag säga”, säger hon till Expressen.

Att få till en kändistät gästlista ser inte ut att bli några problem för paret. Viktor Philipson är son till kungavännen Aje Philipson, vars fru, Bathina Philipson, också blivit en god vän till Carolina. “Det är jätteroligt att ha blivit en del av den här ganska brokiga familjen”, säger Carolina i intervjun.

Foto: Instagram @carolinagynning

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!