Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Casper Janebrink blir pappa – efter skilsmässan

På alla hjärtans dag i år gick Arvingarnas Casper Janebrink, 52, ut med att han och hustrun Helena Janebrink, 44, bestämt sig för att gå skilda vägar. Men nu visar det sig att Casper har en ny kärlek som han väntar barn tillsammans med.

Foto: Instagram @casperjanebrink

I en intervju med tidningen Hänt har ex-frun Helena beskrivit hur hon fått sitt hjärta krossat. “Det känns som att jag fått en kniv i hjärtat. Det är klart att det gör ont, det är klart att det skär i hjärtat. Självklart känner jag en stor tomhet och besvikelse”, sa hon till tidningen. Nu har det också visat sig att Casper har funnit en ny kärlek som han väntar barn med.

Träffades på gymmet

Det nya barnet väntar han tillsammans med den nya kärleken Therese Andersson, 33, som han träffat på ett gym i Lerum. “Allt har inte kommit i rätt ordning den här gången, men nu blev livet som det blev”, säger Casper till Expressen. Barnet är beräknat att födas i september, sju månader efter att Casper och Helena beslutat om skilsmässa. Casper har sedan tidigare barnen Alice, 18 och Felix, 16, tillsammans med ex-frun Helena. Till Expressen säger han att det känns “jättespännande och roligt” att bli pappa igen.

Källa: Expressen

Foto: Instagram @casperjanebrink

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!