Nöje

Casper Janebrink skiljer sig från hustrun Helena – efter 23 år tillsammans

Efter 23 år tillsammans skiljer Casper Janebrink och hustrun Helena sig. “Vi känner att det är bättre att leva var och en för sig”, skriver Casper om separationen.

Foto: Instagram @casperjanebrink

Casper Janebrink, känd från dansbandet Arvingarna, meddelade idag på Instagram att han och hustrun Helena ska skiljas. Makarna har varit tillsammans i 23 år. Separationen verkar ske i en vänskaplig anda:

”Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner , vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans”, skriver Janebrink och fortsätter:

”Därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet.”

Varit gifta i nära tjugo år

Casper och Helena gifte sig 2002. I en intervju med Expressen 2019 berättade Casper att Helena var hans livs kärlek. Han gav även en inblick i äktenskapet:

“Jag är dålig på att köpa blommor och så, men jag försöker visa min uppskattning för Helena varje dag. Det kan vara en kram eller en blick som säger ‘jag ser dig, jag hör dig och jag älskar dig’. Det gäller att ta vara på de små stunderna i vardagen. Det tror jag är viktigt.”

Makarna har tillsammans barnen Alice och Felix.

Källa: Nöjeslivet, Expressen

Foto: Instagram @casperjanebrin

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!