Nöje

Casper Janebrink skiljer sig – har tidigare berättat om otroheten

Efter att ha varit gift med hustrun Helena i över 18 år avslöjar nu artisten Casper Janebrink att paret har gått skilda vägar. I Fördomspodden avslöjade han dessutom att det funnits en del toppar och dalar i relationen och att han har gjort snedsteg.

Foto: Instagram @casperjanebrink

Casper Janebrink är också känd som frontman i dansbandet Arvingarna. Nu är han också aktuell som programledare i Bingolotto där han tillsammans med Agneta Sjödin ska hoppa in och vikariera för Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Livet ändrades under pandemin

I mars valde Casper att berätta öppet om sitt äktenskap i podden Fördomspodden, som programleds av Emil Persson. Han har tidigare berättat om hur livet ändrade sig på grund av pandemin och svårigheterna som uppstod när spelningarna uteblev. Allt mer hemmatid gjorde att paret tvingades hitta nya rutiner jämfört med när Casper tidigare varit ute och spelat varje vecka.

Avslöjar otrohet i podden

I Fördomspodden avslöjar Casper dock att han inte heller varit helt trogen mot sin fru. “Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs såklart, sedan om det går så långt att man är otrogen eller inte, det vet jag faktiskt inte riktigt”; säger han och lägger till, “Men visst har man kanske gjort något litet snedsteg.”

Casper avböjer dock att vidare kommentera uppbrottet. Till Aftonbladet skriver han: “Vi kommer inte att ställa upp på några intervjuer som rör vårt privatliv.”

Källa: Fördomspodden, Aftonbladet

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!