Nöje

Cassandra Lundgren om hur stress påverkar henne – så här håller hon den på avstånd

Metro Modes fantastiska redaktionschef Cassandra Lundgren har i ett blogginlägg tagit upp hur stress påverkar henne. Nedan kan du få värdefulla tips på vad du kan göra när du känner att stressen kommer krypandes.

cassandra-lundgrenFoto: Cassandra Lundgren

– Jag är väldigt känslig för energier, positiva som negativa och har alltid varit det, skriver Cassandra Lundgren på bloggen.

Vi har alla upplevt stress någon gång och hur vi påverkas är individuellt. Cassandra upplever att hon får kämpa med humöret, att det känns som att alla är emot henne och att hon blir disträ. Hur påverkas du?

För att inte låta stressen ta över brukar hon prioritera sömnen och planera in tid för fysisk aktivitet. Men även att spendera tid i naturen är ett viktigt avslappningsmoment för Cassandra, något hon beskriver som balsam för själen.

– Naturen är min favoritplats och i skogen får jag som mest återhämtning. Nu har jag turen att bo alldeles intill skog, sjö och mark men gör du inte det så rekommenderar jag starkt att du tar en t-bana/buss/tåg till ett naturreservat eller liknande för en lång promenad.

Vill du ta del av Cassandras sju värdefulla tips på hur du håller stressen borta – spana in bloggen och inlägget här!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!