Nöje

Cecilia von der Esch utan partner i Let’s Dance – Hugo Gustafsson sjuk

Inför lördagens tävling i Let’s Dance ställs Cecilia von der Esch inför ännu en utmaning då hennes danspartner Hugo Gustafsson blivit sjuk. Dansparet fick i premiärprogrammet höga poäng för sin tango men på lördag finns risken att Hugo ersätts av en ny danspartner.

Foto: TV4

På grund av en förkylning hindras Hugo Gustafsson att träna med Cecilia von der Esch inför lördagens program. Istället kommer Cecilia få hjälp av en ny partner, Aaron Brown. “Jag har ju fått världens finaste Aaron som hoppade in igår och vi har kört nu på rep i studion och det känns bra. Jag är glad att jag slipper dansa själv”, säger hon till Aftonbladet. “Men Hugo är min danspartner och han har gjort koreografin. Det är han jag ska dansa med så jag hoppas verkligen att han är fit for fight på lördag.”

Förra veckan var det Lisa Ajax som stod utan partner på repen när hennes danspartner Tobias Bader drabbades av magsjuka. Han hann dock bli frisk till lördagens tävling och därför behövdes ingen ersättare tas in. Lisa fick däremot repa själv dagarna han var sjuk.

Let’s Dance sänds på lördagar kl. 20.00 i TV4 och TV4 Play.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!